Torchlight позлатен!

0
35

Въпреки слабата си популярност, RPG-то Torchlight все пак успя да победи по продажби много от големите заглавия в индустрията. Днес авторите на играта официално обявиха два много интересни факта около нея.

Първият е, че играта е достигнала статус „Златна“, т.е. от нея са продадени над половин милион бройки. Втората новост е, че тя вече има и Mac версия в Steam. По случай двете събития в момента играта е на разпродажба в онлайн магазина, а цената й е намалена наполовина.

Откакто Torchlight излезе на пазара, авторите са се съсредоточили в нейното продължение, което всъщност ще е MMO. От Runic Games вече имат опит в MMO игрите – преди да се оформи компанията, те бяха част от екипа, създал Hellgate: London и в последствие Mythos. По думи на авторите Torchlight е бил по-скоро тест, преди да започнат работа по MMO версията му. Новата игра се очаква да види бял свят през 2011 г. Въпреки оскъдната информация за проекта, стотици геймъри тръпнат в очакване на резултата, тъй като сред разработчиците има ветерани от вече позабравените Blizzard North – създатели на Diablo вселената.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари