Uncharted 4 има мобилна игра и тя всъщност не е лоша

0
2

Предстоящият PS4 хит Uncharted 4 е съпътстван от мобилна игра за iOS и Android, която се казва Uncharted: Fortune Hunter и всъщност не е толкова лоша.

Естественото сравнение, разбира се е с мобилната класика Lara Coft GO и въпреки, че това приключение на кака Лара е значително по-изпипано, Uncharted: Fortune Hunter поне е с ниво над обичайните и отчайващи мобилни игри. В това приключение карикатурната версия на Нейтън Дрейк трябва да решава пъзели, които включват задължителни елементи като избягване на опасности, внимателно планиране на маршрута, активиране на лостове, механизми и др.

Интересно е, че Uncharted: Fortune Hunter е интегрирана с Uncharted 4, така че може да използвате успешното си представяне в мобилната игра, за да отключите ексклузивни скинове и костюми за героите в конзолното заглавие, както и да спечелите бонуси за мултиплейър режимите. Необходимо е единствено да свържете вашия PlayStation с играта. Присъстват и задължителните микротранзакции, но самото отключване на бонусите става само с решаване на пъзелите.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

Коментирай това преди всички други

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за