Dontnod Entertainment (Life is Strange, Remember Me) се похвали, че Vamyr регистрира чудесни продажби. Излязла преди по-малко от година, екшън ролевата игра на френското студио се е продала в над един милион копия по цял свят. Става дума за сборните продажби от всички платформи, за които Vampyr се появи: Xbox One, PS4 и PC. Нужно е да се отбележи, че играта се продаде в 450 000 копия след само месец след дебюта си. По това време, Dontnod заявиха, че ако играта се продаде в половин милион копия, тя ще може да се счита за успешна във финансово отношение. Дали успехът ѝ ще провокира продължение, засега все още нямаме информация.

На фона на тази новина, Dontnod обявиха също така, че са се споразумели с издателя на Vampyr, Focus Home Interactive, за продължаване на тяхното сътрудничество, макар и да не е известно какво ще включва удължаването на това споразумение. Става дума за както се изразяват двете компании, „много амбициозен проект“. Самите Dontnod не са останали без работа от старта на работата си по първия Life is Strange. Студиото представи на света Vampyr. В ход е първия сезон на Life is Strange 2, като първите два вече излязоха. Третият излиза в началото на май, а четвъртия през август. Очаква се последният да излезе в края на тази година. И заедно с това, студиото работи по Twin Mirror, която трябва да излезе още тази година.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
1 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
1 Автори на коментарите
nababatihvurchiloto Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
nababatihvurchiloto
nababatihvurchiloto

Добре, че има и такива разработчици, които все пак се пробват да направят нещо ново и все пак не са някакви инди гаражни простотии, изглеждащи като от 90-те