Още с представянето на Xbox Game Pass през февруари 2017, Microsoft заяви амбицията да развива постоянно услугата, допълвайки редвоно нейния каталог с нови заглавия. Както знаете, услугата дойде първоначално за притежателите на конзолата на компанията, а впоследствие и за PC (както и в трети вариант, обединяващ споменатите два – с Xbox Game Pass Ultimate).

И този месец Microsoft продължава с попълването на нови игри в GamesPass. Игрите, които влизат този месец в услугата са Final Fantasy XV и Wolfenstein: Youngblood. Първата от двете игри е последното излязло от легендарната jRPG поредица, която макар и с труден старт, по-късно, след множество подобрения и издадено допълнително съдържание, се превърна в поредния хит от сериите. В Xbox Game Pass, Final Fantasy XV ще присъства, както със стандартното, така и с Royal изданието си.

 

Втората игра: Wolfenstein: Youngblood представлява самостоятелен проект от света на Wolfenstein, който ще служи като мост към следващата и последна игра от поредицата на MachineGames. В нея ще се срещнете с дъщерите на големия БиДжей, които попадат в една алтернативна версия на Париж от -те години на миналия век. Тяхната мисия е да открият какво се е случило с техния известен родител и евентуално да го спасят. И двете игри са включени, както в Game Pass за Xbox, така и във варианта на услугата за Windows.

Заедно с тях ще се появят и две по-малки игри: Death Squared, мултиплейърно заглавие със загадки – единствено за конзолните абонати, и Death’s Gambit, 2D екшън RPG, което е насочено към PC потребителите.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
6 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари