WoW Classic се завръща на 27 август

4
952

Върнете се обратно в идиличните дни на 2004, когато виковете „for the Horde“ и „for the Alliance“ бяха оригинални с връщането на World of Warcraft Classic на 27 август. Blizzard обяви датата на излизане в дълга публикация, в която се споменават и периодите на затворените бети и стрес-тестове през следващите 3 месеца.

Обявената дата на пускане е почти две години след като Blizzard Entertainment потвърди, че ще пусне и ще поддържа „vanilla“ версия на играта. Това решение дойде, след като с години феновете на играта го правеха зад гърба на Blizzard. Опитът им беше публична тайна, и Blizzard се бориха упорито с него.

Определени WoW играчи ще бъдат поканенина първата затворена бета, която започва на 15 май. Blizzard не потвърди какво прави едни фенове по-квалифицирани от други ( вероятно са такива, които са попълнили определени петиции ). Преждевременно, играчи, които искат да се включат в по-късни стрес-тестове, които ще се състоят този май, юни и юли, могат да се включат, като активират настройка в официалните си Blizzard акаунти.

А ако не можете да чакате да заплюете име на елфа си на WoW Classic сървър по ваш избор, непременно си сложете бележка в календара. Blizzard ще отвори регистрацията за имена на герои в WoW Classic на 13 август за сегашни абонати на модерната версия на World of Warcraft.

Към официалният анонс на проекта през 2017 включваше кратък тестов период за посетители на BlizzCon. Според ArsTechnica, WoW Classic се доближава много до най-старaта версия на WoW. Към този момент не може да се каже кои подобрения от по-късните версии са се промъкнали в „класическата“ версия.

4
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
3 Коментари
1 Отговори на коментарите
4 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
4 Автори на коментарите
BonyMdiabolicalBeaverWow fan Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Wow fan
Wow fan

Най-накрая в тези сайтове толкова хубави,да пуснат ей такива теми на такива игри.От колко време чакам да има тема смързана с WoW.Относно това чакам с удоволствие classic.FOR THE HORDE!!!

diabolical
diabolical

Blizzard са толкова зле вмомента, че просто новините от тях са толкова оскъдни, апък и ако трябва да ги специфицираме само до WoW, си е чудо че веднъж месечно може да попаднеш на такава статия.

Beaver
Beaver

Аз съм в Eonar – realm, а ти?

BonyM
BonyM

не знам кой къде играе но след 2 годишна пауза съм обратно за класика. определено това беше любимата ми версия на играта и все още имам невероятни спомени за първите райдове който така и не почувствах през следващите 10тина години.