fbpx
0 C
София

Моловете ще допускат клиентите на Теленор до магазините им без сертификат

Най-четени

С официално прессъобщение, изпратено преди минути, Теленор сподели важна информация за своите клиенти и допускането им до магазините, намиращи се в молове.

„Във връзка с мерките, обявени със Заповед РД-01-856/ 19.10.2021г. на Министерство на здравеопазването, режимът на допускане в магазините на Теленор в обекти тип мол в страната, ще бъде организиран по следния начин, считано от 25 октомври 2021 година.
Клиентите могат и трябва да бъдат допускани в магазините на Теленор, намиращи се в обекти от тип мол, без никакви ограничения – без зелен сертификат и без тест. Моловете трябва да осигурят „зелени коридори“ или да им позволят да влизат при предупреждение за санкция, ако посещават и други търговски обекти в мола;
Служителите в магазините на Теленор, които се намират в обекти тип мол, ще бъдат допускани на работните си места само със зелен сертификат или при представяне на отрицателен резултат от антигенен тест;
Останалите противоепидемични мерки, които Теленор стриктно спазва във всички свои обекти в страната, остават както следва: ползването на маски за клиентите и служителите е задължително, а за служителите продължава да бъде задължително и носенето и ползването на лични предпазни средства – маски, ръкавици и прегради. Теленор България следи и осигурява дистанция от 8 кв.м. за един човек и недопускането на струпване на хора в своите обекти, както и щателна дезинфекция на повърхностите в магазините и осигуряване на дезинфектанти за клиентите при входовете им.
През почивните дни (23 и 24 октомври) можете да посещавате магазините на Теленор в моловете свободно, не се изисква да представяте тест или сертификат.“

Абонирай се
Извести ме за
guest
4 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари
МОЛец
МОЛец
1 месец

Направо да осигурят линейка за тях. От входа на мола в нея, после ги стоварват на входа на магазина и обратно.

Такива тъпотия само у нас може да се измисли, в ако новината не е фейк.

BGtel
BGtel
Отговор на  МОЛец
1 месец

Не е фейк новината, за съжаление, има го на сайта на Теленор в секция Новини. Голяма тъпотия. Тези са по-големи от закона и от държавата ли, не мога да разбера? Защо трябва заради някакви „Специални“ фирми да не се спазват мерките? Нали покрай тях и други ще решат, че са „голяма работа“ и няма да спазват мерките. Държавата в лицето на министерството на Здравеопазването и на Вътрешните работи и др. да ги понатисне и да им покаже къде им е мястото! А и клиентите им да им теглят една и да се махат от тях, щом не уважават държавата, значи… Виж още »

_nib_
_nib_
Отговор на  BGtel
1 месец

Щото ,,спецЕалната“ фирма е чуЖбинска…и ще ги разпути за дискриминация….Ще се наложи такива неустойки да и платят….че чак и кинтите взети от фармацевтичната мафия да дават.

Зип Файл
Зип Файл
Отговор на  BGtel
1 месец

Отечеството е в опасност – хората без сертификат са смъртоносна заплаха. Само ако те погледнат и те заразяват въпреки твоя сертификат и ваксина. Заключи се вкъщи и не излизай – неваксинирани бродят навсякъде!

Нови ревюта

Подобни новини