Blizoo Обещания – гаранция за качество и отговорност към всеки клиент

1
42

blizoo, започва кампанията си blizoo Обещания“, която има за цел да постави нови правила при комуникацията с потребителите. Клиентите на кабелния оператор ще могат да се възползват от 5 точни и ясни гаранции, акцентиращи върху качеството на предоставените от blizoo услуги и обслужване. При неизпълнение на заявените обещания компанията се ангажира да предостави на клиентите си реални компенсации.

С кампанията си blizoo Обещания“операторът предприема необичаен за България, но често практикуван по света бизнес подход, гарантирайки своята отговорност към потребителя:

  • Качество и конкурентост на услугите – в случай на разминаване между качеството на получената услуга и очакванията на новите потребители на blizoo, компанията ще възстанови сумата за инсталация и абонаментната такса до 30 дни след включването на услугата;
  • Инсталация на услуги в срок – blizoo гарантира, че извършва инсталацията на услуги в рамките до 3 работни дни след деня на заявяването им. Ако това не се случи, клиентът получава компенсация в услуги в размер на 10 лв.;
  • Бързо и качествено обслужване – Техническият екип на blizoo прави посещения за инсталация или за отстраняване на неизправност в удобен за потребителя интервал. При двучасово забавяне, считано от уговорения час за посещение, потребителят получава компенсация в услуги или като отстъпка в размер на 10 лв.;
  • Чиста и професионална работа – техниците на blizoo се отнасят с уважение към дома на всеки потребител, идентифицират се със служебна карта, облечени са в blizoo униформи и работят чисто и качествено. Blizoo гарантира професионализъм и компетентно обслужване на клиентите, както от техниците си, така и от търговските си консултанти и телефонните оператори.
  • Денонощна поддръжка –Горещата линия на оператора е отворена денонощно,техниците работят 7 дни в седмицата, а технически посещения се извършват по предварителен график, без прекъсване, 365 дни в годината.

„За нас прозрачността и отговорността към потребителя е най-важното правило. Затова вярваме в честността и изпълнението на обещанията си. Ние казваме това, което ще направим, и правим това, което казваме. „blizoo Обещания“ е първата по рода си кампания, която не само гарантира, но и обезпечава потребителите при грешка от страна на компанията. Вярваме, че това е правилният подход за постигане на висока удовлетвореност у клиентите ни“ – коментира Харалд Рош, изпълнителен директор в blizoo.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари