Samsung с четири престижни европейски награди

1
30

Samsung Electronics, глобален лидер в областта на дигиталните медия продукти и цифровите технологии, спечели четири отличия от тазгодишните награди на Европейската аудиовизуална асоциация (EISA). Категориите, в които продуктите на Samsung са отличени заради представянето си в Европа, са „Най-добър мобилен телефон”, „Най-стойностен телевизор”, „Най-добра камера за социални мрежи” и „Най-добър компактен обектив”.

Европейските награди на EISA, присъдени според гласовете на главните редактори на 50 издания за потребителска електроника от 19 европейски страни, посочиха Samsung като най-добрата компания в своя клас и в целия спектър на различните технологични категории.

Тазгодишните победители са смартфонът Samsung GALAXY S II, LED телевизорът на Samsung UE40D6500, компактният дигитален фотоапарат Samsung SH100 и обективът Samsung NX 20-50mm F3.5-5.6 ED i-Function. За всички тях журито на EISA допълва, че е впечатлено не само от отличната им функционалност, но и от перфектния им дизайн.
“За всички нас в Samsung е удоволствие не само това, че наш продукт е обявен за „Мобилен телефон на годината в Европа”, но също така и, че сме отличени за нашите иновации и достижения в областта на телевизията и дигиталното представяне”, коментира г-н ЕсПи Ким, президент и изпълнителен директор на Samsung Electronics за Европа. „Нашата страст за модерни технологии, отличен дизайн и поставяне на клиента на първо място, е в сърцето на компанията ни и тези награди са поредното признание, че всичко това води до предоставяне на истинско забавление за почитателите на Samsung и задоволяване на нуждите и на най-взискателните от тях”, допълва още г-н Ким.

Журито на EISA обосновава избора си и посочва по няколко характеристики на всеки от продуктите, с които той превъзхожда останалите от своя клас и заслужава първото място:

Най-добър мобилен телефон на годината в Европа: Samsung GALAXY S II
• Впечатляващ Super AMOLED Plus дисплей с диагонал 4,3 инча (10,9 см)
• Изключителна скорост на работа, гарантирана от двуядрен 1.2 GHz процесор
• Компактно тънък (8,49 мм) и лек корпус
Според анализаторите на EISA, „със Samsung GALAXY S II в ръце се чувстваш така, че без никакво усилие можеш да направиш каквото си поискаш – да браузваш в интернет, да заснемеш видео във full HD формат, да се наслаждаваш на всякакъв тип медии, игри и снимки”.

Най-стойностен телевизор на годината в Европа: Samsung UE40D6500
• Отлично представяне и перфектен дизайн на разумна цена
• Пълнофункционална Smart TV платформа и оптимална свързаност с други устройства
• Брилянтен образ едновременно на дву- и триизмерната картина
• Икономично потребление на енергия благодарение на най-модерната LED технология

От EISA отбелязват, че „функционалността на Smart TV при Samsung UE40D6500 „отваря вратите” към един нов свят на онлайн забавлението, полезните апликации и опциите на социалните мрежи”.

Най-добра камера за социални мрежи на годината в Европа: Samsung SH100

• Максимално улеснена възможност за публикуване на материали в социални мрежи, платформи за онлайн съхранение и електронни пощи благодарение на Wi-Fi
• Автоматично споделяне с телевизори и смартфони, както и архивиране на компютър
• Контролиране на камерата с помощта на смартфон за снимане от разстояние

Експертите от EISA определят Samsung SH100 като „една много компактна 14,2-мегапикселова камера, която прави наистина лесно споделянето на снимки и видео”.

Най-добър компактен обектив на годината в Европа: Samsung NX 20-50MM F3.5-5.6 ED i-Function

• Изключително качество на картината благодарение на широкия диапазон на блендата и възможностите за приближаване
• Фантастична компактност и лесно използване

Журито на EISA обосновава избора си така: “Обективът се отличава със страхотна компактност, тъй като може да бъде събран, когато не се ползва. При нужда от качествени снимки се превръща в много ефективен оптически уред, способен на снимки с много висока резолюция”.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Monka_bombonka
Monka_bombonka

най-добрия телефон найстина :clap: