µTorrent 1.5.1 Build 458 Beta

6
1

µTorrent е невероятно лек torrent клиент, който обаче по функции задминава много от тромавите си събратя. Програмата представлява ефикасен и богат на опции BitTorrent клиент, който използва неприлично малко процесорна мощ, памет и място, като същевременно предлага абсолютно всички функционалности, очаквани от най-мощните инструменти за теглене на torrent-и. Инструментът позволява стартиране на множество едновременни тегления, интелигентно употребяване на трафика, задаване на приоритетни нива за теглените файлове, лимитиране на upload/download скоростите (общо или само за отделен торент), моментално продължаване на прекъснати сваляния, UPnP поддръжка, генериране в реално време на диаграма, отчитаща скоростта на трансферите, водене на логове и др. Лиценз: Freeware.

Екран: µTorrent
Официална страница: www.utorrent.com
Download: µTorrent 1.5.1 Build 458 Beta | BG Mirror (168 KB)

6
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
6 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещя коментар
1 Автори на коментарите
ivaylo27kolcheDumperUnderwaterkrai4or Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
ivaylo27
ivaylo27

как мога да експортирам торнтите, които сийдвам в биткомета да се сийдват към този торент ?

kolche
kolche

еми не ти е нужно да ги експротваш просто укажи в опциите къде да се запазват и готово 🙂 После ги пусни за сийд след като си преиснталирал например и си готов 🙂

Dumper
Dumper

Само на мен ли ми дава Error 404 – File Not Found като се опитам да изтегля тази версия?:o Нека някой да направи MIRROR, моля.

krai4or
krai4or

Някой успя ли да подкара Уеб интерфейса?

ivaylo27
ivaylo27

за съжаление не можах да те разбера. къде точно в опциите и какво точно да настроя, пробвах какво ли не.:( ако можеш по подробно да ми обясниш.