1by1 1.56

13
3

1by1 е миниатюрен плейър, който възпроизвежда аудио файлове във всички популярни формати. Програмата работи отлично на по – стари компютри, поддържа plug-in-и за WinAmp и Cue Sheets. Интерфейсът наподобява този на Windows Explorer. Лиценз: Freeware.

Официална страница: www.mpesch3.de
Download: 1by1 1.56 | BG Mirror (93 KB)

ДОБАВИ КОМЕНТАР

13 коментара за "1by1 1.56"

avatar
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
ozzy
ozzy

добра ли е ?
Може ли да замести достойно тромавия winamp?
:bye1:

miho
miho

И кое му е тромавото? С класик скина си е перфектен 🙂

twinfs
twinfs

Ми като гледам заема 4-5 Рам по-малко от WinAmp (класически скин), но ползва повече процесора, така че се тая пък е много грозен и неудобен.

robin xyg
robin xyg

Чудесен и много лек плейър, ползвам го заедно с winamp(защото с този не могат да отварят файлове от интернет/лан), но пък е много удобен за слушане и преглеждане на музика от хард/оптичен носител. Може да се ползва in_mp3.dll от winamp и процесора в този случай е горе-долу на едно и също ниво.

ozzy
ozzy

да и аз забелязах, че не може да отваря от нета, което не е добре,иначе за плъгините си е плюс.
А winampa и с класическия скин си е тежък да не говорим ако му сложиш новите скинове…

Q-tech
Q-tech

Мда скромно плеърче, чиито плюсове са малкото ресурси и поддръжката на Winamp плъгини.
Но не пуска stream радиа, както и липсва деинсталатор.
Също забелязах и че се бъгва на плейлистите. Мисля, че има и по-добри леки плеъри (лично харесвам повече QCD), но разнообразието не пречи на никому :ph34r:

korn
korn

Winamp Lite пакета с махнати разните му там поддръжки на видео, media libraly, winamp agent и т.н. и с инсталиран само класическия скин заема ~6mb рамец 🙂 какво повече му искате? :B)

Stenlius
Stenlius

„Изключително“ тежкия уинамп 5.23 full с доста плъгини, както и пуснато media library….:P

иначе 1 by 1 е готино плеърче, за слаби машинки или разнасяне на флашка е много подходящо, опростено е и с достатъчно функции.

geoprofi
geoprofi

Цитат:


Но не пуска stream радиа, както и липсва деинсталатор.


какъв деинсталатор, като няма инсталатор 🙂 Програмата не прави нищо по регистъра, нито блъска някъде другаде файлове. Всичко е в една папка. Ползвам я от повече от 2 години, за нищо не бих я сменил, що се отнася до елементарното слушане на mp3 от диска (което правя най-често).

user157
user157

А мога ли да питам по какъв начин мога да ползвам плугините на WinAmp-а в тая програмка???

bildera_
bildera_

Значи тук може да си говорим колкото си искаме, колко РАМ и каква част от процесора отнема Winamp. Ами просто проследете малко параметрите и ще разберете, че те се менят постоянно 🙂 моята заета РАМ е от 6000 до 30000 🙂 .Да не си говорим празни приказки и да се надлъгваме 😉

bildera_
bildera_

И да добавя още нещо, 25-50 % използване на процесора при Winamp е направо разточиелство в сравнение с 2-7 процента при Media Center ;), да не говорим за много по-големите възможности на Media Center 🙂 .Е, разбира се при мен е така и причината може да е някъде другаде ! http://picvalley.net/show.php?2006/06/14/7c4b05e1b40188faef02ca60081d167f.jpg

Q-tech
Q-tech

Колко му беше да му сложат и инсталатор – нищо че заема малко място? И забравяш, че един плеър винаги ще прави промени в регистрите, ако трябва да асоциира файлове.
Това потребителя да си трие директорията сам (ако иска да махне продукта) е вреден навик, който още от Win 3.1 се опитват да го поправят.

Иначе ако ще ми хвалите леки плеъри: