Active Partition Manager 6.3.0

0
603

Active Partition Manager е мощна безплатна програма за ефективно управляване на disте дискове. Active Partition Manager дава възможност за създаване, форматиране и премахване на логически дялове, без рестартиране на компютърната система. С помощта на Active Partition Manager е възможно форматирането на дискови дялове и цели дискове с FAT16, FAT32 и NTFS файлови системи. Възможно е преглеждането на подробна информация за тях, промяна на атрибутите, отбелязване на дяловете като активни, създаване на няколко дяла на USB-стикове, създаване на FAT32 раздели с размер над 32 GB (до 1 TB), форматиране на флаш-стикове с NTFS формат.

Active Partition Manager има стандартен опростен и интуитивно разбираем интерфейс, който не затруднява начинаещите. Active Partition Manager е много добра алтернатива на множеството други подобни програми за работа с дискове. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Промени в Active Partition Manager 6.3.0

Официална страница
Изтегли: Active Partition Manager 6.3.0 (19.3 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари