Actual Transparent Window 8.14.1

0
510

Actual Transparent Window дава възможност за изменяне на прозрачността и други параметри на програмните прозорци в операционната система Windows.

Степента на прозрачност се регулира от 0% (изцяло непрозрачен) до 100% (изцяло прозрачен или невидим) по различни начини – чрез иконка в заглавието на програмния прозорец, допълнителна точка в менюто на прозореца, чрез горещ клавиш и автоматично, в зависимост от състоянието на прозореца – активен, неактивен, в режим на преместване или промяна на размерите, както и когато прозорецът се намира под курсора на мишката.

Actual Transparent Window разполага и с интересния режим „призрак“, при който програмният прозорец не реагира на компютърната мишка, като едновременно с това прозорецът може да се намира най-отгоре. Тези две функции са особено удобни за мониторинг на различни процеси.

Actual Transparent Window има гъвкави настройки и дава възможност за задаване на прозрачност по подразбиране, както и на индивидуална прозрачност на всеки програмен прозорец. Лиценз: Платен (Trial).

Промени в Actual Transparent Window 8.14.1:

[!] Internal logic of global hook handlers is revised to improve the
compatibility with the systems running on multi-core CPUs.

[!] Title Buttons, Windows 10 build 18362+: Notepad got frozen when opened empty
(i.e. with no document specified).

Официална страница
Изтегли: Actual Transparent Window 8.14.1 (8.03 MB)

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за