Adobe Dreamweaver CC 2018 19.0

0
437

Adobe Dreamweaver е мощен инструмент, предназначен за уеб дизайнери и уеб програмисти, създаден за бързо и лесно изграждане и поддръжка на уеб сайтове и уеб приложения.

Adobe Dreamweaver дава мощни възможности на дизайнерите и разработчиците уверено да изграждат основаващи се на стандартите уеб сайтове. Проектирайте с Adobe BrowserLab визуално или направо в кода, разработвайте страници със системи за управление на съдържание и изпробвайте с голяма точност съвместимостта на браузъра.

Бързо и гъвкаво писане на код.

Създавайте, пишете код и управлявайте лесно динамични уеб сайтове с интелигентна, опростена система за писане на код. Получете достъп до подсказванията в кода, за да научите и да редактирате бързо HTML, CSS и други уеб стандарти. Също така използвайте визуални помощни средства, за да намалите грешките и да ускорите разработването на сайта.

Завършени и функциониращи сайтове в по-малко стъпки.

Сайтовете ви ще са готови и функциониращи по-бързо с шаблоните за начинаещи, които можете да персонализирате за създаване на HTML имейли, страници от тип „За нас“, блогове, страници за електронна търговия, бюлетини и портфолиа. Оцветяването на кодове и визуалните подсказвания ви помагат да прочетете кода по-лесно за бързи редакции и актуализации.

Динамично показване на всяко устройство.

Изработвайте адаптивни уеб сайтове, които се адаптират към размера на всеки екран. Преглеждайте сайтовете и редакциите си в реално време, за да сте сигурни, че страниците ви изглеждат и работят по начина, по който искате, преди да ги публикувате. Лиценз: Платен (Trial).

Повече за Dreamweaver можете да научите от нашата статия: Направете си уеб-страница с Dreamweaver.

Официална страница
Изтегли: Adobe Dreamweaver CC 2018 19.0 (1.98 MB)

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари