Adobe Flash Professional CC 2015.0 15.0.0.173

0
127

Adobe Flash Professional CS6 е отрасловият стандарт за интерактивно творчество и разпространяване на въздействащи творби, които се представят еднакво на персонални компютри, мобилни устройства и екрани със всякакви размери и разделителни способности.

Adobe Flash Professional е съвременна среда за създаване на обогатено, интерактивно съдържание за цифрови, уеб и мобилни платформи. Създавайте интерактивни уеб сайтове, обогатени мултиимедийни реклами, мултимедия с инструкции, презентации, игри и др. Използвайте Flash и Adobe Flash Player, за да сте сигурни, че съдържанието ви достига до възможно най – много потребители.

Adobe Flash е водещо приложение за създаване на интерактивно съдържание за уеб посредством векторна анимация, движещи се растерни графики, видео и аудио. Лиценз: Платен (Trial).

Официална страница | Абонамент | Подобни програми
Изтегли: Adobe Flash Professional CC 2015.0 15.0.0.173 (1.44 GB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари