Advanced Host Monitor 13.80 Final

0
4742

Мощна програма за мониторинг на достъпността и бързодействието на сървърите. В случай на открита грешка в работата на сървъра, Advanced HostMonitor уведомява системния администратор или в зависимост от настройките се опитва да оправи проблема самостоятелно.

В програмата се използват 55 метода за тестване, налични са голям брой разнообразни настройки. Възможен е записът на детайлни лог-файлове с Text, HTML, DBF и ODBC файлови формати. Вграден е мощен редактор на отчети с удобен интерфейс.

Възможен е контролът на достъпността на физическите устройства (Ping тест), работоспособността на TCP (WWW и FTP сървъри), може да се проверява достъпността на страниците чрез HTTP, HTTPS и FTP протоколите.

Възможен е контролът на локалните ресурси – размерът на папките и файловете, контролните суми и други. Лиценз: платен (Shareware)

Промени в Advanced Host Monitor 13.80 Final

Официална страница
Изтегли: Advanced HostMonitor 13.80 Final (42.3 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари