Advanced WindowsCare Personal 2.4.0 Beta

12
1

Advanced WindowsCare е уникална програма, която открива и решава проблеми, свързани с бъдещето на вашия компютър. Само с едно кликане ще се решат няколко от най-често срещаните РС проблеми: забавяне, забиване и дори напълно сриване. Advanced WindowsCare е най-лесния за използване, интелигентен и мощен системен инструмент от ново поколение, който служи за профилактика (анализиране на потенциални проблеми) и отстраняването им. Освен това, Advanced WindowsCare има опция и за възвръщане на първичните настройки на Windows. Лизенз: Freeware.

С благодарности към B-boy[StyLe]

Абонамент: Уведомяване при промени
Официална страница: www.iobit.com
Download: Advanced WindowsCare Personal 2.4.0 Beta | BG Mirror (4.25 MB)

ДОБАВИ КОМЕНТАР

12 коментара за "Advanced WindowsCare Personal 2.4.0 Beta"

avatar
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
myd
myd

Добра програмка за оптимизация, присъства винаги при мен :B)

SilTech
SilTech

Повече от добра, ползвам я една година вече, адски полезна е.

SilTech
SilTech

Ето и основните предимства:

• 100% Freeware
• Removing Spyware and Adware
• Preventing Security Threats
• Privacy Protection
• Fixing Registry Errors
• Temporary Files Cleanup
• Startup Cleanup
• Repairing Windows
• Speeding up System

bob4o
bob4o

Много добра и ефективна програма !

ARS
ARS

:B)Vurhut e :help: da boje povw4e takiva programi amin

zaxo
zaxo

за първи път като пуснах по – старата версия вище колко неща ми намери и доста се притесних http://i.data.bg/07/04/07/315605_orig.jpg :S

heron
heron

Много,много добра.
Zaxo,не се притеснявай-при мен откри повече.
Има си back-up,действай смело!

bigiadri
bigiadri

Oтлична програма ! Смело я ползвайте ! Спасява от преинсталация на уиндоса:D Препорьчвам я на всеки!:B)

zaxo
zaxo

Ок благодаря!Няма да се безпокоя и ще я пускам вече по често 😉

NetFlea
NetFlea
Страшна програма, няма що. Няма да е зле първо да тествате нещо, преди да го квалифицирате. Или май е по-добре, да кипи безсмислен коментар? След „имунизацията“ не е ясно до каква степен е имунизирано нещо. Видимият ефект е след деинсталация – над 7 000 Null TypeLib стойности в регистъра! Освен това прецаква: Automatically End Hung Applications, Force Windows to Unload DLLs from Memory, Boost Windows Prefetcher Service и още куп неща, които други, тествано работещи програми оптимизират. И става дума за Pro версията 2.3.0.758… Всъщност е пълен боклук и не единственото което е вярно за нея в офизиалната страница е,… Виж още »
NetFlea
NetFlea
Просто не е истина! Преди малко свърши чистенето на регистъра. Цялата „имунизация“ най-вероятно задава „объркващи“ стойности в местата, където обикновено пишат AdAware гадовете, според списъка в базата данни на тази „невероятна“ програма. Това „имунизира“ до степен, да не моат да се задават нови стойности там. Резултатът да си качиш първо Personal, а после и Professional е направо ужасяващ. Все едно да надупчиш бронежилетка и после да запълниш дупките с кевлар, за да се пазиш от куршуми… Е такава недомислица не бях виждал, за това й отделих и толкова време за коементар… Приятни празници на всички и тествайте нещо, преди да… Виж още »
BORSUK
BORSUK
NetFlea това че ти не си направил това което трябва си е твой проблем…Разбира се че това не е съвършена програмка (даже в тази бета видях бъгове и ще им пиша да ги отстранят)…но всички оптимизации са тествани и програмката даже премахва негативни настройки от други програми за оптимизация…както B-boy[StyLe] е написал в темата си… Цитат: Repair Windows Below we only list some actions in the „Improper System Configuration“ option. Refer to the resources above for more details. Turn off “Auto Reboot” function in 2000/XP system Ensure Windows XP’s layout auto optimization function is on Fix improper settings for Intranet… Виж още »