Advanced WindowsCare Personal 2.4.0 Beta

12
18

Advanced WindowsCare е уникална програма, която открива и решава проблеми, свързани с бъдещето на вашия компютър. Само с едно кликане ще се решат няколко от най-често срещаните РС проблеми: забавяне, забиване и дори напълно сриване. Advanced WindowsCare е най-лесния за използване, интелигентен и мощен системен инструмент от ново поколение, който служи за профилактика (анализиране на потенциални проблеми) и отстраняването им. Освен това, Advanced WindowsCare има опция и за възвръщане на първичните настройки на Windows. Лизенз: Freeware.

С благодарности към B-boy[StyLe]

Абонамент: Уведомяване при промени
Официална страница: www.iobit.com
Download: Advanced WindowsCare Personal 2.4.0 Beta | BG Mirror (4.25 MB)

ДОБАВИ КОМЕНТАР

12 коментара за "Advanced WindowsCare Personal 2.4.0 Beta"

Извести ме за
avatar
Сортиране по:   най-нови | най-стари | най-висока оценка
myd
myd

Добра програмка за оптимизация, присъства винаги при мен :B)

SilTech
SilTech

Повече от добра, ползвам я една година вече, адски полезна е.

SilTech
SilTech

Ето и основните предимства:

• 100% Freeware
• Removing Spyware and Adware
• Preventing Security Threats
• Privacy Protection
• Fixing Registry Errors
• Temporary Files Cleanup
• Startup Cleanup
• Repairing Windows
• Speeding up System

bob4o
bob4o

Много добра и ефективна програма !

ARS
ARS

:B)Vurhut e :help: da boje povw4e takiva programi amin

zaxo
zaxo

за първи път като пуснах по – старата версия вище колко неща ми намери и доста се притесних http://i.data.bg/07/04/07/315605_orig.jpg :S

heron
heron

Много,много добра.
Zaxo,не се притеснявай-при мен откри повече.
Има си back-up,действай смело!

bigiadri
bigiadri

Oтлична програма ! Смело я ползвайте ! Спасява от преинсталация на уиндоса:D Препорьчвам я на всеки!:B)

zaxo
zaxo

Ок благодаря!Няма да се безпокоя и ще я пускам вече по често 😉

NetFlea
NetFlea
Страшна програма, няма що. Няма да е зле първо да тествате нещо, преди да го квалифицирате. Или май е по-добре, да кипи безсмислен коментар? След “имунизацията” не е ясно до каква степен е имунизирано нещо. Видимият ефект е след деинсталация – над 7 000 Null TypeLib стойности в регистъра! Освен това прецаква: Automatically End Hung Applications, Force Windows to Unload DLLs from Memory, Boost Windows Prefetcher Service и още куп неща, които други, тествано работещи програми оптимизират. И става дума за Pro версията 2.3.0.758… Всъщност е пълен боклук и не единственото което е вярно за нея в офизиалната страница е,… Виж още »
NetFlea
NetFlea
Просто не е истина! Преди малко свърши чистенето на регистъра. Цялата “имунизация” най-вероятно задава “объркващи” стойности в местата, където обикновено пишат AdAware гадовете, според списъка в базата данни на тази “невероятна” програма. Това “имунизира” до степен, да не моат да се задават нови стойности там. Резултатът да си качиш първо Personal, а после и Professional е направо ужасяващ. Все едно да надупчиш бронежилетка и после да запълниш дупките с кевлар, за да се пазиш от куршуми… Е такава недомислица не бях виждал, за това й отделих и толкова време за коементар… Приятни празници на всички и тествайте нещо, преди да… Виж още »
BORSUK
BORSUK
NetFlea това че ти не си направил това което трябва си е твой проблем…Разбира се че това не е съвършена програмка (даже в тази бета видях бъгове и ще им пиша да ги отстранят)…но всички оптимизации са тествани и програмката даже премахва негативни настройки от други програми за оптимизация…както B-boy[StyLe] е написал в темата си… Цитат: Repair Windows Below we only list some actions in the “Improper System Configuration” option. Refer to the resources above for more details. Turn off “Auto Reboot” function in 2000/XP system Ensure Windows XP’s layout auto optimization function is on Fix improper settings for Intranet… Виж още »
wpDiscuz