AirParrot 3.1.7

0
805

AirParrot ви позволява да предавате безжично екрана или медийните си файлове към различни медийни приемници. Можете да споделяте лесно вашия екран, видеоклипове, аудио, презентации и много други. AirParrot е създаден да изпраща съдържание към множество медийни приемници, дори едновременно. С негова помощ можете да излъчвате съдържание на множество устройства като Apple TV и Chromecast или да споделяте звук във вашия дом с високоговорители и поддържащи AirPlay устройства. Можете също да използвате AirParrot в комбинация с Reflector, за да създадете безпроблемно огледално изживяване на всеки компютър или устройство. Никога повече няма да имате проблеми със съвместимостта ще можете да излъчвате филми, снимки, музика и каквото поискате  от всяко устройство, на всяко устройство!

С AirParrot споделяте безжично с всички в стаята, без да са необходими кабели и адаптери. Фокусирайте се върху най-важното и изпращайте съдържание от всяко устройство към приемник, свързан към телевизор или проектор.

Просто изберете който и да е медиен файл от компютъра или телефона ви, за да започнете да го гледате на вашия телевизор – дори да контролирате възпроизвеждането от дистанционното управление. Поточното предаване на мултимедия е бързо и не води до загуба на качество на звука или видеото. Предавайте медия с 5.1 съраунд звук за истинско домашно кино у дома. AirParrot лесно се справя с  различни видео формати, така че видеоклиповете ви винаги да се възпроизвеждат точно там, където искате, независимо от съвместимостта на приемника. Лиценз: Платен (Shareware).

Промени в AirParrot 3.1.7:

  • Fixed an issue that prevented users from playing videos with the media function
  • Technical maintenance

Официална страница
Изтегли: AirParrot 3.1.7 за Windows 32-bit (73.0 MB)
Изтегли: AirParrot 3.1.7 за Windows 64-bit (75.5 MB)
Изтегли: AirParrot 3.1.5 за MacOS (39.9 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари