Alcohol 120% 2.1.1.1019

0
4321

Alcohol 120% е CD/DVD софтуер за емулация и запис позволяващ на потребителите да правят пълни копия на своите CD и DVD колекции. С помощта на програмата можете да направите image на CD/DVD, който да бъде стартиран от виртуалния диск направен с Alcohol 120%. Има възможност за направата на до 31 виртуални CD/DVD диска, позволяващи възпроизвеждането им без наличието на физическия носител.

Приложението позволява създаване на точни копия на дисковете и работа с техните образи така, както с реалните носители. Предимство са и поддържаните от нея формати,сред които освен собствения Media Descriptor (*. mds), ще откриете и тези на образи от програмите Blindread, CloneCD, DiscJuggler, Instant CD/DVD, Nero и др. (*.bin, *.cue, *.cdi, *.bwt, *.bwi, *bwe, *.bwa). Множеството настройки в Alcohol 120% позволяват монтиране на образи дори и на защитени дискове. В тях ще откриете и възможност за избор на регионалния код на виртуалното устройство. Лиценз: Платен (Trial).

Повече за Alcohol 120% можете да научите от нашата статия Alcohol 120% – инсталация и ръководство за работа.

Промени в Alcohol 120% 2.1.1.1019:

ADD support for Windows 11

Официална страница
Изтегли: Alcohol 120% 2.1.1.1019 (2.39 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари