AllPlayer 2.3.0

2
7

AllPlayer е един универсален плейър, с който можете да просвирвате всичко, което ви дойде наум – от музика до компютърни видеоформати или DVD. Освен това програмата разполага с вградени tools за диагностика на филмите (AVI Doctor) или системата (AVI System Doctor), като при нужда сама ще изтегли необходимия и за възпроизвеждането на даден филм кодек от Интернет. Освен това разполага с вграден Subtitle Editor, възмжност за правене на Screenshot-и, IQ Text function, възможност за Live Update, поддържа скинове и най-важното – безплатна е. Допълнителни скинове можете да си свалите оттук. Лиценз: Freeware.

Официална страница: www.marbit.com.pl
Download: AllPlayer 2.3.0 (1.39 MB)

СПОДЕЛИ
Предишна новинаfoobar2000 0.9.2 Final
Следваща новинаAnyDVD 6.0.0.4
Калин Карабойчев е управител на Kaldata.com - най-големият български IT портал. Повече от 15 години се занимава активно с разработка и популяризация на услуги в българския интернет.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

2 коментара за "AllPlayer 2.3.0"

Извести ме за
avatar
Сортиране по:   най-нови | най-стари | най-висока оценка
dj.michel
dj.michel

благодаря на кал за програмата-наистина сваля необходимите кодеци и двх…:bye1:

MISHOVAL
MISHOVAL

Пробвах да гледам през него легално ориг. ДВД-не тръгна, въпреки че ъпдейтвах кодеците.А филма е сравнително стар-“Матрицата”3.Може би аз бъркам някъде, някой може ли да даде експертен съвет, защото плейъра си струва.

wpDiscuz