AllPlayer 8.9.5.0

3
4990

AllPlayer е универсален плейър, с който можете да възпроизвеждате всичко, което Ви дойде наум – от музика до компютърни видеоформати или DVD. Освен това програмата разполага с вградени инструменти за диагностика на филмите (AVI Doctor) или системата (AVI System Doctor), като при нужда сама ще изтегли необходимия й за възпроизвеждането на даден филм кодек от интернет.

AllPlayer разполага с вграден редактор на субтитри, възможност за правене на Screenshot-и, функция IQ Text, възможност за Live Update, поддържа скинове и най-важното – безплатна е.

С AllPlayer ще можете да си пускате множество аудио и видео формати, да създавате плейлисти и да зареждате готови такива, да търсите информация за филма, изпълнителя или албума, да свалите нужните аудио и видео кодеци, ако не Ви тръгва филмът и много други.

Особеност на този плейър е, че автоматично разчита дължината на субтитрите и, ако е необходимо, ги оставя за повече време на екрана. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Официална страница
Изтегли: AllPlayer 8.9.5.0 (48.4 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

3 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари