Aml Pages 9.94 Build 2858

0
3337

Aml Pages е универсален и каталог, в който могат да бъдат записвани лични бележки, адреси на електронни пощи, изображения, фрагменти от уеб-страници, URL, документи, пароли и други.

Основните възможности на Aml Pages са следните: поддръжка на форматиране и вмъкване на таблици и изображения, мощна система за търсене с разнообразни настройки и избор на област от документа, стандартна работа с текст, защита на данните с парола.

Aml Pages разполага с панела Aml Assist, чрез който може да се управляват прозорците и да се копира съдържанието от много програми – MS Office и OpenOffice, Outlook и The Bat, както и браузърите Internet Explorer, Firefox, Opera, Safari, Maxthon, Google Chrome.

Aml Pages поддържа синтактичното осветяване на текста и компресия на данните, а безплатните плъгини разширяват неговата функционалност: проверка на правопис, експортиране към CHM формат и други. Лиценз: Платен (Shareware).

Промени в Aml Pages 9.94 Build 2858:

[+] added: style SES_EXTENDBACKCOLOR apply for text nodes automatically;
[+] added: syntax highlightins supports background colors;
[+] added: new version of plugin API;
[+] added: new version of plugin Aml Assist 3.40 (added: settings of dragndrop into Aml Assist pane);
[+] added: new version of plugin Aml2Dropbox 2.62;
[*] changed: tab Document, dialog Settings;
[*] changed: Settings dialog;
[*] new version of plugins engine;
[*] many bug fixes and improvements;

Официална страница
Изтегли: Aml Pages 9.94 Build 2858 (4.91 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари