Anti-keylogger 10.3.3

0
113

Anti-keylogger предпазва от познати и непознати шпиони на клавиатурата. Сигурно си представяте какви щети могат да ви бъдат нанесени ако без да знаете имате пуснат keylogger. Накратко – ще ви разберат всички пароли, които сте писали докато е била пусната програмата, както и писма, които могат да бъдат с конфиденциално съдържание. Ако не искате това да се случи разгледайте тази програма.

Съществуват шпионски програми, които следят всичко, което сте написали от клавиатурата и го изпращат на отдалечени потребители. Така някой може да добие информация за вашите пароли и много друга ценна информация. За радост съществуват и програми срещу такива зложелатели. Anti-keylogger е една от тези програми, като тя засича шпионските програми и ги отстранява, като същевременно отрязва достъпа на външни лица до това, което пишете от клавиатурата и също така предпазва съдържанието на вашия клипборд. Програма, която трябва да имате. Лиценз: Платен (Shareware).

Официална страница | Абонамент | Подобни програми
Изтегли: Anti-keylogger 10.3.3 | BG Mirror (4.19 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари