Anti-Trojan Elite 5.6.2

0
163

Anti Trojan Elite е антивирусна програма, която почиства всякакви злонамерени файлове: вируси, троянци, шпиони, key logger-и и т.н. Извършва сканиране на файлове, действащи в момента, преглежда tcp, udp свързванията, както и принадлежащите им процеси, преглежда, защитава и възстановява регистрите. Напоследък често срещано явление е spyware-а, който уврежда Internet Explorer-a и поради тази причина програмата е специализирана и в неговото изчистване и поправяне. Има опция за оптимизиране работата на Windows. Снабдена е с автоматично ъпдейтване, поддържа проверяване на архиви (rar, zip, cab).

Anti-Trojan Elite разполага със сериозен резидентен модул, който ви предпазва своевременно от зарази. Заедно с това можете да използвате възможностите за прекъсване на съмнителни TCP връзки, спиране на съмнителни системни процеси, поправка на регистрите и други.

Anti-Trojan Elite сканира твърдия диск и паметта за наличие на опасен софтуер и отстранява откритите зарази.

Anti-Trojan Elite има вградени мениджъри за мониторинг на протоколи и пуснати процеси. Позволява създаване на резервни копия на изтрити файлове. Лиценз: Платен (Shareware).

Повече за Anti-Trojan Elite можете да научите от нашата статия Anti-Trojan Elite – кратко ревю.

Екран: Anti-Trojan Elite
Официална страница | Абонамент | Подобни програми
Изтегли: Anti-Trojan Elite 5.6.2 (6.04 MB)

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари