AnyDVD HD 8.6.2.0 Final

0
4547

AnyDVD & AnyDVD HD е малка програма, предназначена за дешифриране на CSS и снемане на регионалната защита на всеки DVD-диск, независимо от DVD-устройството. Това позволява създаването на копие на диска, посредством програми като CloneDVD и CloneDVD mobile. AnyDVD притежава многоезичен интерфейс, не се нуждае от ASPI драйвър и работи с всяка програма за копиране на DVD.

AnyDVD работи във фонов режим и автоматично премахва защитите срещу копиране на DVD дисковете, които поставяте във Вашето дисково устройство. По този начин можете да архивирате Вашите дискове без значение за кой регион са създадени, а също така да премахнете защитите им, така че да може да бъдат четени на всеки един DVD плеър. Програмата също така може да премахва нежелани елементи от дадено DVD като субтитри, предупредителни съобщения и други.

Освен всичко това AnyDVD & AnyDVD HD премахва Macrovision защитата срещу копиране на данните, както и други евентуални рестрикции. С програмата може да предотвратите показването на определени елементи от филма и да контролирате скоростта на DVD устройството. Интерфейсът е преведен на различни езици. Лиценз: Платен (Shareware).

Промени в AnyDVD HD 8.6.2.0 Final:

– New: PowerDVD 22 is now supported by AnyDVD’s unique Cinavia fix
– New: Added PowerDVD 22 info to logfile
– New (Blu-ray): Support for new discs
– New (UHD & Blu-ray): Changed the workaround for authoring error on „Christiane F.“, Germany
to remaster the defective playlists in realtime for playback or 3rd party software
– New (UHD & Blu-ray): Prevent creation of protected image, if enabling MakeMKV „Libre Drive“
bus decryption failed
– Fix (Blu-ray): Unable to decrypt some discs, e.g. „Peanut Butter Falcon“, UK

Официална страница
Изтегли: AnyDVD & AnyDVD HD 8.6.2.0 Final (17.9 MB


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари