AOMEI Backupper 5.7

0
2491

AOMEI Backupper Standard е удобна и лесна за използване програма за резервно копиране и възстановяване на компютърната система, за създаване цифрови копия на дисковете и дисковите дялове. AOMEI Backupper Standard използва технологията Microsoft VSS, позволяваща създаването на всякакви копия по време на работа.

AOMEI Backupper предлага всички основни възможности за създаване на надеждни резервни копия и възстановяване на цели дискове, дискови дялове и файлове, подбрани от потребителя. Програмата е уникална с това, че поддържа технологията VSS на Microsoft, която позволява архивите да се извършват, без да се пречи на стартираните приложения.

AOMEI Backupper може да изпраща съобщения по електронната поща при приключване на архивирането, създава журнални файлове, позволява архивиране в мрежови режими, разполага с режим за копиране сектор-по-сектор и може да създава диск за начално зареждане, базиран на Linux-ядрото. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Промени в AOMEI Backupper Standard 5.7:

 

Added Automatic Update: allow users to keep AOMEI Backupper updated without having to re-download installation package and install manually.

Fixed issue: error code 4102 occurs when backing up some data in Outlook and OneDrive.

Fixed issue: the Incremental Backup Scheme doesn’t take effect.

 

Купи AOMEI Backupper Professional сега!

Официална страница
Изтегли: AOMEI Backupper Standard 5.7 (103 MB)
Изтегли: AOMEI Backupper Professional 5.7 (105 MB)

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари