AOMEI OneKey Recovery 1.6.3

1
1014

AOMEI OneKey Recovery е безплатна и лесна за използване програма за създаване на скрит дял в дисковото пространство на компютърната система, който служи за възстановяване на ОС Windows. Поддържат се всички видове персонални компютри и лаптопи.

AOMEI OneKey Recovery е удобна програма за възстановяване на компютърната система до първоначалните заводски настройки. Възможно е и създаването на резервно копие на системата, което да се използва при възникнали проблеми или сериозни компютърни зарази, в което вече е инсталиран необходимия софтуер. AOMEI OneKey Recovery е аналог на програмата Lenovo OneKey Recovery, но поддържа всички модели персонални компютри и лаптопи.

Lenovo OneKey Recovery може да се използва за резервно копиране на операционната система с инсталирания софтуер, за възстановяване на ОС до заводска инсталация или до предишен архив. Програмата има опростен интерфейс, може да се използва от начинаещи потребители и може да икономиса много време, необходимо за повторно инсталиране на необходимите програми. Лиценз: Платен (Shareware).

Промени в AOMEI OneKey Recovery 1.6.3:

We have fixed the issue. Changing shortcut key to „A“ is available now after creating recovery environment on GPT disk.

Официална страница
Изтегли: AOMEI OneKey Recovery 1.6.3 (18.3MB)

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари