Ashampoo Zip Pro 4.10.25

0
931

Ashampoo ZIP Pro е комплект от 5 мощни програми за компресиране, шифриране, обмен и архивиране на потребителски данни. Ashampoo ZIP Pro работи бързо и може да създава многотомни архиви.

Ashampoo Encryption Suite компресира файловете и дава възможност за задаване на пароли с различен достъп до архивите. Ashampoo Virtual Drive позволява монтирането на ISO дисков образи на виртуално CD/DVD/BD устройство. С помощта на Ashampoo Cloud Browser е възможно споделянето на файлове и архиви; поддържат се DropBox, Google Drive, One Drive и други. Ashampoo ZIP Scripts е мениджър за създаване на сценарии за архивиране. както и автоматично компресиране и декомпресиране в определено от потребителя време с множество опции – врем за извършване на операцията, парола за защита, ниво на компресия и други. Лиценз: Платен (Shareware).

Официална страница
Изтегли: Ashampoo Zip Pro 4.10.25 (75.9 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари