ASTRA32 3.99 Final

0
1167

Advanced System Information Tool & Reporting Assistant /ASTRA/ може да Ви даде пълна информация за хардуера и софтуера на компютъра Ви.

ASTRA32 има богата база данни с информация за процесори, копроцесори, CD/DVD устройства, всички модели ATA/ATAPI, информация за паметта, скенери, принтери, параметрите на BIOS, звукови и видео карти, съдържа над 5500 модела монитори, информация за оперативната програма и нейните ъпдейти, USB и PCI/AGP, ISA/PnP устройства и други.

ASTRA32 е предназначен за определяне на конфигурацията на компютъра. Също така програмата създава файл с отчет, дава възможност за експорт на данни в програми за инвентаризация на изчислителна техника. Освен това, ASTRA32 може да работи от команден ред, без да зарежда графичния интерфейс и по този начин черпи по-малко ресурси. Лиценз: Платен (Shareware).

Промени в ASTRA32 3.99 Final

Официална страница
Изтегли: ASTRA32 3.99 Final (3.27 MB)
Изтегли: ASTRA32 3.99 Portable Final (3.16 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари