ATI Tray Tools 1.7.9.1573 Beta

0
68

Излезе нова версия на програмата за настройка и tweak на видеокарти АТI Radeon. Програмата позволява да се правят различни настройки по драйверите за Radeon, непосредствено извиквани от системния трей. Програмата притежава повече възможности от тези на контролният панел на АTI.

ATI Tray Tools ви позволява да правите допълнителни настройки и на видеокартите на ATI Radeon. Чрез програмата ще можете да променяте най-различни опции на вашата видеокарта (както стандартни, така и скрити), да създавате и променяте Direct3D и OpenGL профили, да следите различни показатели на картата си (температура, честота), да настройвате профили за допълнително прикачени монитори, да записвате музика по време на игри и много други интересни възможности. Заедно с това имате и пълна поддръжка на ATI Control Center. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Официална страница | Абонамент | Подобни програми
Изтегли: ATI Tray Tools 1.7.9.1573 Beta (2.03 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари