Atlantis Word Processor 4.2.1 Final

2
5879

Atlantis Word Processor е мощна текстообработваща програма, притежаваща повечето функции на MSWord (включително може да работи с документите на Word), но значително по-малка, по-лека и по-евтина. Подобният на Word интерфейс прави Atlantis Word Processor чудесен негов заместител.

Atlantis Word Processor текстов редактор с богат набор от възможности и функции. Към стандартните функции, които са налични в на практика всички по-сериозни текстови редактори, могат да се добавят и функциите за асистиране при писане, функцията за засичане на прекалено често използвани думи, автоматична корекция при писане и др.

Интерфейсът може да бъде настроен изцяло по вкус на потребителя. Atlantis Word Processor работи с всички известни текстови формати, включително и всички известни графични формати като възможностите за вмъкване и за разпечатване са богати и гъвкави. Лиценз: Платен (Shareware).

Промени в Atlantis Word Processor 4.2.1 Final

Официална страница
Изтегли: Atlantis Word Processor 4.2.1 Lite Final (2.92 MB)
Изтегли: Atlantis Word Processor 4.2.1 Final (2.92 MB)

Изтегли: Български език – проверка на правописа (670 KB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

2 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари