Atlantis Word Processor 4.1.4.4 Final

2
5129

Atlantis Word Processor е мощна текстообработваща програма, притежаваща повечето функции на MSWord (включително може да работи с документите на Word), но значително по-малка, по-лека и по-евтина. Подобният на Word интерфейс прави Atlantis Word Processor чудесен негов заместител.

Atlantis Word Processor текстов редактор с богат набор от възможности и функции. Към стандартните функции, които са налични в на практика всички по-сериозни текстови редактори, могат да се добавят и функциите за асистиране при писане, функцията за засичане на прекалено често използвани думи, автоматична корекция при писане и др.

Интерфейсът може да бъде настроен изцяло по вкус на потребителя. Atlantis Word Processor работи с всички известни текстови формати, включително и всички известни графични формати като възможностите за вмъкване и за разпечатване са богати и гъвкави. Лиценз: Платен (Shareware).

Промени в Atlantis Word Processor 4.1.4.4 Final

Официална страница
Изтегли: Atlantis Word Processor 4.1.4.4 Lite Final (2.95 MB)
Изтегли: Atlantis Word Processor 4.1.4.4 Final (2.95 MB)

Изтегли: Български език – проверка на правописа (670 KB)

Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари
the professor
the professor
3 години

… и screenshot-ът е от … windows xp…

myname
myname
1 година

Трудна работа, да рекламираш платен редактор с вид на Уърд 2010, при безплатен Либре Офис, Кингс Офис и още колко други. Повечето безплатни, и колкото и да е странно, също отварящи файлове на майкрософтския офис.

Последна редакция 1 година от myname