Attribute Changer 11.20b Final

0
2148

Attribute Changer е напълно безплатно приложение, което ви позволява да променята по свое желание и вкус всякакъв вид атрибути на файлове и папки, включително: дата, час и ниво на компресия по NTFS файлова система.

Доколкото промяната на посочените атрибути с вградените в Windows инструменти може да се окаже трудност, или нежелано затруднение за Вас, ползването на Attribute Changer решава този тип неудобства, като се вгражда в обвивката на Windows и опростява промяната на атрибутите на всеки файл или папка, според Вашето желание – бързо, лесно и ефективно.

След като инсталирате Attribute Changer в контекстното меню на всеки файл и директория ще се появи „Change Attributes“. С тази команда ще можете да промените всички атрибути на файла, включително датата на която е бил създаден, последно модифициран и последно отварян.

Освен това можете да промените атрибутите на всички файлове, намиращи се в дадена директория и нейните поддиректории. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Промени в Attribute Changer 11.20b Final:

Bugfix : IPC issue when running shell and portable instance in parallel
Bugfix : Align version number in Control Panel / Programs and Features

Официална страница
Изтегли: Attribute Changer 11.20b Final (4.24 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари