Auslogics Driver Updater 1.24.0.8

0
2869

Auslogics Driver Updater е едно от най-добрите решения за поддържане на добро ниво на производителността при компютърните системи и външни устройства.

Auslogics Driver Updater е програма за намиране, архивиране, възстановяване и обновяване на драйверите на операционната система. Само с няколко клика на мишката можете да изведете пълния списък на инсталираните във вашата система драйвери на устройства и модули, да направите резервен архив на всички драйвери, да проверите за най-новите warianti и да инсталирате най-нивите версии от официалните сайтове.

Auslogics Driver Updater икономисва време – не е нобходимо ръчно търсене на нови версии в Глобалната мрежа, осигурява съвместимост на различните хардуерни устройства чрез изтегляне на най-новите драйвери от официалните сайтове, прави резервни копия на всички драйвери и се използва от производители на компютърни системи и IT специалисти. Лиценз: Платен (Shareware).

Промени в Auslogics Driver Updater 1.24.0.8:

  • Made some interface enhancements
  • Fixed several minor bugs

Официална страница
Изтегли: Auslogics Driver Updater 1.24.0.8 (12.8 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари