AutoPatcher Vista Април 2007

9
0

Представлява пакет с патчове и ъпдейти за Windows Vista потребителите. Доста удобно, тъй като не се налага да държите и инсталирате ъпдейтите поотделно, а можете да направите това с няколко кликвания на мишката.

Абонамент: Уведомяване при промени
Официална страница: www.autopatcher.com
Download: AutoPatcher Vista Април 2007 Full (92.2 MB)

9
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
9 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещя коментар
1 Автори на коментарите
hattamottomydBishopPuccijohn_87saketo Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
hattamotto
hattamotto

Къде отиде Autopatcher ХР за март, подяволите…

myd
myd

Да и аз това се чудя, ако ше пускат само за глупавата Vista …

BishopPucci
BishopPucci

Скоро и това ще стане. Някъде четох че най-вероятно няма да има SP3 за XP, а само hotfixes. Явно хората всячески се опитват да си наложат новото возило.

hattamotto
hattamotto

Да, това и аз го прочетох. Само дето не искам да минавам на никаква виста в скоро време, щото не ми допада състоянието на тази ОС. Много шарения, само натоварва излишно компа, пада производителността. Хубаво е, ама аз не желая да губя производителност за сметка на лъскавина.

BishopPucci
BishopPucci

В момента просто Виста създава повече проблеми отколкото разрешава. Да речем след година-две наистина няма да има ново PC което да има проблеми с нея, но засега наистина не си е нужно.

john_87
john_87

Очаква се в началото на 2008

saketo
saketo

Аз ще си чакам XP SP 3 … надявам се да има такъв де. Никаква Виста засега 🙂

ole
ole

хаха, аман от глупави коментари за Виста.Страхотна си е, след по-малко и от година вече тотално ще се наложи и XP ще стане като Win 98

hattamotto
hattamotto

Разликата между ХР и Vista жъобще не може да се сравнява с тази между XP и win98. Те и Microsoft си признават, че ако на ХР му сложат DirectX10, то няма да има нужда от виста, ама нали трябва да избиват разходи за заплати на разработчици, както и да се пълнят гушите на основните инвеститори на компанията в Редмънт / основно един, при това занимаващ се с благотворителна дейност…… /