AVG Anti-Virus 7.1 Build 392a743

4
16

Интерфейсът на AVG е лек и приятен за работа. Защитата от вируси е постоянна, проверява се пощата, може да настроите времето за ежедневно сканиране за вируси, или да го правите, когато поискате. Безплатно можете да си изтеглите и новите вирусни дефиниции.

Официална страница: www.grisoft.com
Download: AVG AntiVirus Free 7.1 Build 392a744 | BG Mirror (15.9 MB)
Download: AVG Anti-Virus 7.1 Build 392a743 | BG Mirror (24.6 MB)
Download: AVG Anti-Virus with Firewall 7.1 Build 392a743 | BG Mirror (24.6 MB)

ДОБАВИ КОМЕНТАР

4 коментара за "AVG Anti-Virus 7.1 Build 392a743"

Извести ме за
avatar
Сортиране по:   най-нови | най-стари | най-висока оценка
Ghostface Killah
Ghostface Killah

Много бързо нова версия, два дена даже няма

exugna
exugna

абе не струва според мен ,дълго време бях с нея и имах доста проблеми сложих си после Аваст да видиш кво е яко без вируси

tjekov
tjekov
exugna, бързо излязоха два релйза на програмата заради подобрения във функциите на firewall-a. а е абсурдно да си имал вируси с тази програма,освен ако не си ползвал free версията,която е супер орязана. Сега “GRISOFT” КУПИХА ЛИЦЕНЗА НА “Ewido security sw.” и до-2-3 месеца ще излезе нова версия на програмата с допалнителни функции и подобрени възможности за откриване на -spyware…riskware.От много време съм с тази антивирусна и мога да заявя,че хваща всичко.И “AVAST PRO” e хубава,но не хваща spyware,riskware.А и не лекува вирусите,а само ги карантинира.И няма firewall.Всеки си решава.Това си е мой опит и мнение.Да не говорим колко безумно лека… Виж още »
MELL
MELL

Казвала съм, казвам, и пак ще казвам – Kaspersky!!!
Всичко друго е ала-бала портокала!

wpDiscuz