BeeBEEP 5.8.4

0
1083

BeeBEEP е безплатна програма за шифриран и защитен мрежови чат. С помощта на BeeBEEP е възможно изпращането на файлове в рамките на локалната мрежа в офиса, без да е необходим сървър. BeeBEEP работи и в операционната система Linux в средата на емулатора Wine.

Основни възможности на BeeBEEP: безопасна P2P връзка със защитена чрез AES алгоритъм информация, не е необходим сървър за обмен на съобщенията, организиране на потребителите по групи, обмен на файлове и споделяне на файлове, запазване историята на съобщенията, използване на емотикони, офлайн-съобщения, групов чат, добавяне на информация за потребителите.

Интерфейсът на програмата е удобен съвсем лесен са използване дори и от начинаещи. Програмата е портативна, не е необходимо инсталиране и може да се стартира от USB стик или друго външно устройство. Лиценз: Безплатен (Open Source).

Промени в BeeBEEP 5.8.4

Официална страница
Изтегли: BeeBEEP 5.8.4 (29.6 MB)
Изтегли: BeeBEEP 5.8.4 Portable за Windows 32-bit (32.2 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари