Beyond Compare 4.4.4 Build 27058 Final

1
2773

Beyond Compare е мощна програма за сравняване на файлове и папки. С помощта на Beyond Compare е възможно синхронизирането на архиви, FTP сайтове, сорс-код, да се търсят разликите между два файла и други.

Beyond Compare може да записва структурата на папките и след това периодично да я сравнява със структурата в други дискови устройства. Поддържа се работа със скриптове за автоматизиране на процеса.

Beyond Compare е полезна при анализа на различията във файловете и позволява създаването на сценарии за автоматизирането на различните задачи.

Новата версия на Beyond Compare поддържа Unicode и разпознава синтаксиса на много програмни езици: С++, Delphi, HTML, Perl, Python, MS Word и много други.

Възможно е задаването на граматически правила при сравняването. Възможно е сравняването на бинарни файлове, обединяването на текста от три източника, както и намирането на разлики от различни файлове с оригинала.

Beyond Compare разполага с удобен и лесен интерфейс. Лиценз: Платен (Trial).

Промени в Beyond Compare 4.4.4 Build 27058 Final

Официална страница
Изтегли: Beyond Compare 4.4.4 Build 27058 Final за Windows (21.7 MB)
Изтегли: Beyond Compare 4.4.4 Build 27058 Final за Linux


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари