BlueStacks 4.140.1.1002

2
3587

BlueStacks App Player for Windows е полезна програма-емулатор за персоналния компютър, с помощта на който могат да се стартират всякакви приложения за мобилната операционна система Android.

Още при стартирането на BlueStacks App Player for Windows се задава въпроса, дали е налично устройство с ОС Android. Ако има, то е възможна синхронизацията на всички програми и документи от акаунта и от флаш-паметта.

Ако няма Android устройство, тази стъпка се прескача и могат да се зареждат приложения. Особеното тук е, че вместо с пръсти на сензорния екран се използва компютърната мишка. По този начин е възможно да се играят игрите за Android. Налична е опция за емулиране работата на акселерометъра чрез клавишите на клавиатурата.

Използва се BlueStacks Cloud Connect и засега мненията за програмата са противоречиви. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Официална страница
Изтегли: BlueStacks 4.140.1.1002 за Windows (914 KB)

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
0 Отговори на коментарите
1 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Agentpat™
Agentpat™

NOX Player е истината!

Petk0FF
Petk0FF

Много добра програма. По-добра е от NoxPlayer. Има опции за повишаване на FPS и на графиката. В пъти е по-стабилна от аналозите си и пак повтарям за графиката. Просто си върви на FullHD и кефа е голям. Има си и особенности. Иска около 6ГБ за инсталация на Андроид ядрот,о но ако се сложи на D няма грижи. И един бъг съм открил. Когато пиша на Кирилица винаги изписва двойно Рр. Само с него има проблем. Пуснал съм им тикет та дано го оправят.