BootRacer 7.81 Final

2
740

BootRacer е програма за тестване, измерване и оптимизиране времето за зареждане на операционната система Windows.

BootRacer има с малък размер и лесен интерфейс. Началото на измерването стартира след логването в операционната система, тоест, след въвеждането на потребителското име и паролата. Ако Windows е настроена да не се въвеждат името и паролата, BootRacer започва измерването след появата на началния екран.

BootRacer може да оптимизира работата на операционната система с помощта на вградените помощни програми, чрез които се постига по-голямо бързодействие и стабилност.

След оптимизацията BootRacer показва, с колко се е ускорило зареждането на операционната система. Интерфейсът на програмата разполага с много подсказки и работата с BootRacer е лесна и за неопитните потребители. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Промени в BootRacer 7.81 Final

Официална страница
Изтегли: BootRacer 7.81 Final (14.9 MB)

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
0 Отговори на коментарите
2 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
поредната паразитна програмка
поредната паразитна програмка

Koятo дyблиpa фyнĸциитe нa МЅСоnfіg. И eдинcтвeнo мoжe дa ЗAБABИ cтapтиpaнeтo нa Wіndоwѕ, зaщoтo ce зapeждa и тя ocвeн вcичĸи ocтaнaли пpoгpaми, a тoвa oтнeмa вpeмe.

манол
манол

Какво толкова има в тези 15.2 МБ? Сигурен съм,че модераторатите на „антивирусна защита“ и „борба с вредносен софтуер“ ще извадят 10 програми,чийто общ обем няма да надхвърли 15 мегабайта.