Bopup Communication Server 5.2.10.14389

0
384

Bopup Communication Server е сървър за организиране на ефективна система за мигновени съобщения и файлове в рамките на локалната мрежа в офиса, в инфраструктурата на голямо предприятие или компания, включително и предаване на данни чрез Интернет. Bopup Communication Server се инсталира бързо и е лесен за използване, като разполага с големи възможности за управляване на цялата система за обмен на съобщения и изцяло отговаря на изискванията, свързани с корпоративното общуване и размяна на файлове.

Bopup Communication Server позволява организирането на потребителски групи и контрол върху изпращаните съобщения и файлове, създаване на собствена среда за обмен на съощения с отдели, звена и групи, шифроване на всички съобщения и файлове, възможност за организиране на собствени списъци с контакти, архивиране на информацията и други. Лиценз: Платен (Shareware).

Промени в Bopup Communication Server 5.2.10.14389:

Active Directory (LDAP) integration function now writes a log file that can be accessible from Tools menu in the console.
Fixed issue with data delivery to IM server when Management Console is running under non-administrator account or remotely (Admin mode).
Minor improvements and fixes.

Официална страница
Изтегли: Bopup Communication Server 5.2.10.14389 (61.8 MB)

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за