Bopup Communication Server 5.9.3.16920

0
1813

Bopup Communication Server е сървър за организиране на ефективна система за мигновени съобщения и файлове в рамките на локалната мрежа в офиса, в инфраструктурата на голямо предприятие или компания, включително и предаване на данни чрез Интернет.

Bopup Communication Server се инсталира бързо и е лесен за използване, като разполага с големи възможности за управляване на цялата система за обмен на съобщения и изцяло отговаря на изискванията, свързани с корпоративното общуване и размяна на файлове.

Bopup Communication Server позволява организирането на потребителски групи и контрол върху изпращаните съобщения и файлове, създаване на собствена среда за обмен на съощения с отдели, звена и групи, шифроване на всички съобщения и файлове, възможност за организиране на собствени списъци с контакти, архивиране на информацията и други. Лиценз: Платен (Shareware).

Промени в Bopup Communication Server 5.9.3.16920:

  • This is a critical bugfix release that improves the service, removes memory leaks and prevents hang up the service after couple of hours.
  • The server console now stores collapsed state of root elements in the left tree on the next launch.

Официална страница
Изтегли: Bopup Communication Server 5.9.3.16920 (62.2 MB)

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари