BS.Player 2.78.1093

1
11316

BS.Player възпроизвежда почти всички видове мултимедийни файлове – AVI, MPEG, ASF, MWA, MP3, WAV и др. Плейърът няма проблеми със субтитрите (работи със субтитри във формати MicroDVD, Subviewer и SubRip), поддържа определяне на шрифта, и мястото им, без кирилицата да бъде проблем.

BS.Player поддържа кожи за промяна на облика и има многоезичен интерфейс. В добавка имате възможност да правите capture на отделни кадри от филма, който гледате, както и при възпроизвеждане на широкоекранен филм на цял екран да го „разтягате“, за да избегнете черните ивици отгоре и отдолу. BS.Player също ви предлага и възможност за контрол над скоростта на възпроизвеждане, както и еквилайзер.

Най-добрият мултимедиен плейър – вие сами го казахте!

BS.Player винаги е бил лесен за употреба и възможно най-съвършен от техническа гледна точка. Вие доказахте, че това е вярно. BS.Player има поне едно огромно, и в същото време простичко, предимство – той просто РАБОТИ!Освен това, той ефикасно използва процесора и оперативната памет и дори потребителите с недотам мощни компютри могат да се наслаждават на качествено възпроизвеждане на видео съдържание и на отличен звук. Какви формати поддържа?

Видео: WebM, avi, mpeg 1, mpeg 2, xvid, 3ivx, ogm, matroska, mkv, asf, wmv, DV, m1v, m2v, mov, mp4, mpv, QT, rm, SWF, vob и др.Аудио: wav, mpa, mp1, mp2, mp3, ogg, aac, aif, ram, wma, pls, m3u и др.

Най-популярният софтуерен мултимедиен плейър в света

Още от самото начало през 2000 г., BS.Playe е един от най-популярните видео плейъри в света. Това е така по ред причини. Една от тях обаче трябва да бъде изтъкната – BS.Player е първият софтуерен филмов плейър, който позволява на потребителите да се концентрират върху гледането на филма, вместо да се занимават с ограничените възможности на компютъра или да ровят и да търсят подходящи настройки и кодеци. Освен това, той изисква много малко ресурси от централния процесор и от оперативната памет.

В света има инсталирани 70 милиона BS.Player-а.

BS.Player се използва от повече от 70 милиона потребители в цял свят и е преведен на повече от 90 езика. Всички изтеглени версии на нашия безплатен плейър надхвърлят сбора от всички изтегляния на конкурентните видео плейъри и платени DVD плейъри. Тъй като не натоварва процесора, е подходящ за всички онези, които използват недотам мощни компютри, но все пак искат да получават аудио и видео с отлично качество. Възпроизвеждането на мултимедия не е и никога няма да бъде смущавано от каквито и да било досадни технически проблеми, каквито се срещат твърде често при този вид софтуер.

На последно място, но не по значение, медиа плейърът BS.Player е предназначен за световния пазар на мултимедия и затова е снабден с набор от опции за субтитри, които позволяват на потребителите да гледат аудио и видео файлове на много езици.

Любимите ви песни, филми и др. са само на едно щракване разстояние!

BS.Player не само възпроизвежда, но с BS.MediaLibrary той също управлява вашето мултимедийно съдържание.

Искате да създадете своя собствена мултимедийна компилация? Много е лесно. Можете да подредите съдържанието в списъци за възпроизвеждане, което ви позволява да работите по-бързо и лесно с файловете. Списъци за възпроизвеждане могат да бъдат създавани чрез модула BS.MediaLibrary или директно чрез първичния модул BS.Player. Лиценз: Безплатен (Adware).

Повече за BS.Player можете да научите от нашата статия: BS.Player Free – кратко ревю.

Промени в BS.Player 2.78.1093:

  • Improved support for some streams
  • Some small bug fixes

Официална страница
Изтегли: BS.Player Free 2.78.1093 Final (10.6 MB)

Изтегли: BS.Player Free за Android


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови
Отзиви
Всички коментари