Buttercup 2.15.1

3
2549

Buttercup е мениджър на пароли, който ще ви помогне да записвате, съхранявате и управлявате вашите пароли.

Buttercup използва много силно криптиране на вашите данни и всички те са защитени с една единствена парола. Така няма да ви се налага да помните или записвате паролите си за всеки един сайт на хартиени листа и ще можете да използвате много сложни пароли без да се налага да ги помните.

С Buttercup можете да съхранявате безопасно архива с паролите си на облачни услуги като DropBox, OwnCloud и други без да се притеснявате, че ще го изгубите или някой ще го отвори защото той е криптиран и може да се отвори само с основната парола.

Buttercup може също да ви генерира сложни пароли са всяка една услуга, която ползвате. А също така и да подреждате паролите по категории, като социални мрежи, банкови акаунти, игри, имейли, акаунти и всичко което пожелаете.

Buttercup е безплатен с отворен код и има версии за Windows, Mac и Linux, а също така разширения за различните браузъри, както и мобилни приложения. Лиценз: Безплатен (Open Sorce).

Промени в Buttercup 2.15.1:

Vault navigation has been improved by switching from the static sidebar to drag-able tabs. Tabs also provide a right-click context menu for easier operation.

This release also includes a password-show feature when entering the vault password.

Официална страница
Изтегли: Buttercup 2.15.1 за Windows (57.2 MB)
Изтегли: Buttercup 2.15.1 за Windows Portable (57.0 MB)
Изтегли: Buttercup 2.15.1 за Linux (85.0 MB)
Изтегли: Buttercup 2.15.1 за MacOS (87.0 MB)

Изтегли: Buttercup за Android
Изтегли: Buttercup за iOS


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest
3 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари