BWMeter 7.4.0

0
1278

BWMeter мери трафика, който минава през модем или LAN, докато сте в интернет. Анализира и филтрира пакетите по предварително зададени от Вас правила. Може също да се използва за контрол над трафика. Създава статистика за всички компютри в мрежата. Отчита и моментна скорост, може да прави извадка за средна скорост и трафик за определен период.

BWMeter е мощно средство, с което ще можете да измерите скоростта на връзката си, както и да анализирате вида на пакетите (откъде идват, къде отиват, какви портове използват и т.н.). Така можете да разделите локалния и интернет трафика.

BWMeter е мощно приложение, с което можете да следите трафика на Вашия компютър от- и към интернет. Можете също така да контролирате и ограничавате скоростта на теглене или качване, да следите обобщена статистика за всяка отделна програма или общо за всички. За разлика от другите програми от подобен тип, BWMeter може да анализира пакетите от информация, които получавате и изпращате, като можете да видите откъде идват, накъде отиват, кой протокол използват и много други. Лиценз: Платен (Shareware).

Промени в BWMeter 7.4.0:

New: possibility to install and uninstall the program silently for mass deployment. See the manual for details.

Официална страница
Изтегли: BWMeter 7.4.0 (975 KB)

ДОБАВИ КОМЕНТАР

Коментирай това преди всички други

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за