BWMeter 7.2.2

0
560

BWMeter мери трафика, който минава през модем или LAN, докато сте в интернет. Анализира и филтрира пакетите по предварително зададени от Вас правила. Може също да се използва за контрол над трафика. Създава статистика за всички компютри в мрежата. Отчита и моментна скорост, може да прави извадка за средна скорост и трафик за определен период.

BWMeter е мощно средство, с което ще можете да измерите скоростта на връзката си, както и да анализирате вида на пакетите (откъде идват, къде отиват, какви портове използват и т.н.). Така можете да разделите локалния и интернет трафика.

BWMeter е мощно приложение, с което можете да следите трафика на Вашия компютър от- и към интернет. Можете също така да контролирате и ограничавате скоростта на теглене или качване, да следите обобщена статистика за всяка отделна програма или общо за всички. За разлика от другите програми от подобен тип, BWMeter може да анализира пакетите от информация, които получавате и изпращате, като можете да видите откъде идват, накъде отиват, кой протокол използват и много други. Лиценз: Платен (Shareware).

Промени в BWMeter 7.2.2:

•Fix: truncated dialog texts for higher DPI settings of Windows
•New: Visual Studio 2017 recompilation

Официална страница
Изтегли: BWMeter 7.2.2 (975 KB)

ДОБАВИ КОМЕНТАР

Извести ме за
avatar
wpDiscuz