Camtasia Studio 23.2.0.47710

0
5515

Camtasia Studio e Screencapture-програма, с която можете да създавате видеофилми в AVI-, MOV-, WMV-, RM- или MPG-формат. Предлага множество специални ефекти, като Ви позволява веднага да редактирате или озвучавате току-що създадените филми.

С помощта на Camtasia Studio можете да запишете всичко, което правите на компютъра и по този начин да го споделите с други потребители. Програмата има дори възможности за създаване на обучаващи материали, демонстрации на програми и други.

Camtasia Studio е професионална програма за създаване на видео клипове за професионални, обучителни или лични нужди. Програмата ви предоставя възможност да създадете професионални презентации, клипове за обучение на колеги и приятели, ръководства за работа с програми и много други без да бъдете професионалист. Лиценз: Платен (Shareware).

Промени в Camtasia Studio 23.2.0.47710

Официална страница
Изтегли: Camtasia Studio 22.2.0.47710 за Windows (289 MB)
Изтегли: Camtasia Studio 22.2.0.47710 за MacOS (399 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари