CCleaner 5.35.6210 Final

1
14585

CCleaner (Crap Cleaner) е безплатен инструмент за системна оптимизация, който изтрива непотребните и временни файлове от Вашата система, в резултат на което тя ще зарежда по-бързо и ефективно и ще се освободи повече свободно място на харддиска. И най-хубавото нещо е, че тя е бърза! (зарежда за секунда) и е безплатна.

CCleaner е страхотно предложение за оптимизация на работата на Вашия компютър. Освободете се от всичко ненужно! CCleaner е изключително ефективен инструмент за почистване на ненужните временни и неизползвани файлове. Позволява на операционната система да работи много по-бързо и ефективно и освобождава значително дисково пространство. Можете също така да изчистите следите от сърфирането си в Интернет.

CCleaner ще Ви отърве от неизползваеми и временни файлове, кеш-а на браузъра, бисквитки, невалидни ключове в регистъра, както и от остатъците от вече деинсталирани програми. С този малък инструмент ще може да поддържате системата изрядна, като с един клик я почиствате от всички непотребни файлове. Може да се стартира автоматично и при зареждане на компютъра да го почиства.

Повече за CCleaner можете да научите от нашата статия CCleaner – методи на работа и почистване.

Промени в CCleaner 5.35.6210 Final:

– All builds signed with new Digital Signatures

Купи CCleaner Professional сега!

Официална страница
Изтегли: CCleaner 5.35.6210 Standard (9.38 MB)
Изтегли: CCleaner 5.35.6210 Portable (7.11 MB)

ДОБАВИ КОМЕНТАР

1 коментар за "CCleaner 5.35.6210 Final"

Извести ме за
avatar
Сортиране по:   най-нови | най-стари | най-висока оценка
trackback

[…] Тя е безплатен, модерен информационен инструмент за вашият компютър, разработен от създателите на небезизвестната програма за почистване, CCleaner. […]

wpDiscuz