CCleaner 5.63.7540 Final

7
24343

CCleaner (Crap Cleaner) е безплатен инструмент за системна оптимизация, който изтрива непотребните и временни файлове от Вашата система, в резултат на което тя ще зарежда по-бързо и ефективно и ще се освободи повече свободно място на харддиска. И най-хубавото нещо е, че тя е бърза! (зарежда за секунда) и е безплатна.

CCleaner е страхотно предложение за оптимизация на работата на Вашия компютър. Освободете се от всичко ненужно! CCleaner е изключително ефективен инструмент за почистване на ненужните временни и неизползвани файлове.

Позволява на операционната система да работи много по-бързо и ефективно и освобождава значително дисково пространство. Можете също така да изчистите следите от сърфирането си в Интернет.

CCleaner ще Ви отърве от неизползваеми и временни файлове, кеш-а на браузъра, бисквитки, невалидни ключове в регистъра, както и от остатъците от вече деинсталирани програми.

С този малък инструмент ще може да поддържате системата изрядна, като с един клик я почиствате от всички непотребни файлове. Може да се стартира автоматично и при зареждане на компютъра да го почиства.

Повече за CCleaner можете да научите от нашата статия CCleaner – методи на работа и почистване.

Промени в CCleaner 5.63.7540 Final:

– This release contains an important security update and some minor bug fixes and UI updates

Купи CCleaner Professional сега!

Официална страница
Изтегли: CCleaner 5.63.7540 Standard (23.4 MB)
Изтегли: CCleaner 5.63.7540 Portable (21.7 MB)

7
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
7 Коментари
0 Отговори на коментарите
2 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Наско
Наско

Как е има ли вируси . 😀

vassil
vassil

Според моята антивирусна има.

ЗащотоМиПисна
ЗащотоМиПисна

Който реши да ползва CCleaner или която и да е друга програма подобна на тази , трябва да знае следното :
Програмите са безплатни но си има защо . След ползване на самата програма се изпраща информация до определен сървър информация за инсталираните програми на компютъра . Шпионажа е сигурен . Блокирайте със защитната стена програмите за да нямат достъп до интернет …..

Ратнемок
Ратнемок

Версията към дата 13.02.2018 е 5.40.6411, а не 5.34.6411

dreme mi
dreme mi

В инсталатора на български език има бъг, не може да се махне отметката за инсталиране на Аваст, при английския език го няма проблема.

Ратнемок
Ратнемок

Това версията с принудителното обновяване ли е (5.47.6716)? Откакто Аваст ги купиха, с всяка следваща версия започнаха да вървят надолу, а беше добър софтуер, жалко…

Milen
Milen

При опит да обновя CCleaner с CCleaner 5.53.7034 Standard ми качва старата версия.