CCleaner 5.27.5976 Final

1
6494

CCleaner (Crap Cleaner) е безплатен инструмент за системна оптимизация, който изтрива непотребните и временни файлове от Вашата система, в резултат на което тя ще зарежда по-бързо и ефективно и ще се освободи повече свободно място на харддиска. И най-хубавото нещо е, че тя е бърза! (зарежда за секунда) и е безплатна.

CCleaner е страхотно предложение за оптимизация на работата на Вашия компютър. Освободете се от всичко ненужно! CCleaner е изключително ефективен инструмент за почистване на ненужните временни и неизползвани файлове. Позволява на операционната система да работи много по-бързо и ефективно и освобождава значително дисково пространство. Можете също така да изчистите следите от сърфирането си в Интернет.

CCleaner ще Ви отърве от неизползваеми и временни файлове, кеш-а на браузъра, бисквитки, невалидни ключове в регистъра, както и от остатъците от вече деинсталирани програми. С този малък инструмент ще може да поддържате системата изрядна, като с един клик я почиствате от всички непотребни файлове. Може да се стартира автоматично и при зареждане на компютъра да го почиства.

Повече за CCleaner можете да научите от нашата статия CCleaner – методи на работа и почистване.

Промени в CCleaner 5.27.5976 Final:

– Improved Firefox and Chrome History cleaning
– Improved Opera Beta cleaning
– Improved Windows 10 Support
– Improved Uninstall tool version sorting
– Updated internal architecture
– Added Foxit Reader 8.0 cleaning
– Minor GUI improvements
– Minor bug fixes

Официална страница
Изтегли: CCleaner 5.27.5976 Standard (8.38 MB)
Изтегли: CCleaner 5.27.5976 Portable (7.11 MB)

1 КОМЕНТАР

ДОБАВИ КОМЕНТАР

Напишете вашия коментар!
Моля въведете вашето име