CDRoller 11.91.70

0
3354

CDRoller е малка, но мощна програма за работа с вашите CD/DVD-та. Имате надраскано CD и искате да възстановите до колкото се може важната информация, която е на него? Искате да анализирате до каква степен се четат вашите CD/DVD-та? Искате да каталогизирате съдържанието на вашите дискове, за да можете по-лесно да намирате нещата, които търсите? То тогава CDRoller е точно за вас. С помощта на лесния и лек интерфейс вие ще можете да направите всичко това, а дори и повече.

CDRoller предоставя опции за разчитане и спасяване на информацията от повредени или надраскани носители, тестване на дискове за грешки, създаване на архиви с възможност за търсене. CDRoller предлага също рипер и анализатор на поставения в устройството носител.

CDRoller е програма, която представлява набор от инструменти, улесняващи ви при работата с вашето CD/DVD. Те работят както на високо, така и на ниско ниво. Това обаче не пречи интерфейсът да е много лесен и удобен за работа, подобен на Windows Explorer.

Разполагате със софтуер за преглед на съдържанието на CD-та с данни, който е толерантен към грешките по дисковете, както и четец на съдържанието им. Благодарение на директния достъп до хардуера чрез специален драйвер, е повишена възможността за прочитане на дискове. Това е особено полезно, ако си имате работа с проблемни CD-та. Получавате и аудио CD ripper, работещ чрез drag & drop.

Един от най-важните елементи в CDRoller е функцията за тестване и анализиране на цяло CD, и изготвяне на доклад след това. Удобно, ако се съмнявате в целостта на данните на някой диск. Изключително важен е инструмента за извличане на данни от цяло CD, даже и да е повредено. Така можете да спасите оцелелите данни, което иначе не е възможно да се извърши. Лиценз: Платен (Shareware).

Промени в CDRoller 11.91.70:

  • This version introduces new features to keep your valuable files safe on optical discs (CD, DVD or Blu-Ray):
    – Added support of the Short CD/DVD Images for high capacity blu-ray discs : BD-R DL and BD-RE DL (Dual Layer), BD-R TL and BD-RE TL (Triple Layer), BD-R QL and BD-RE QL (Quadruple Layer), Ultra HD Blu-ray (UHD) discs as well.
    – Short CD/DVD Images catalog your optical discs into the library and protect the directories on each disc from reading errors. Now, these images allow to create and use so-called spare files to protect valuable files data. Built on Reed-Solomon error-correction algorithm, spare files verify your protected files have not been damaged and fix them if necessary.
  • NTFS reader updated. Fixed a rare bug when the MFT scan stalls or even freezes.
  • Numerous improvements, bugfixes and workarounds added.

Официална страница
Изтегли: CDRoller 11.91.70 (20.0 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари