CDRoller 11.40.60

0
2331

CDRoller е малка, но мощна програма за работа с вашите CD/DVD-та. Имате надраскано CD и искате да възстановите до колкото се може важната информация, която е на него? Искате да анализирате до каква степен се четат вашите CD/DVD-та? Искате да каталогизирате съдържанието на вашите дискове, за да можете по-лесно да намирате нещата, които търсите? То тогава CDRoller е точно за вас. С помощта на лесния и лек интерфейс вие ще можете да направите всичко това, а дори и повече.

CDRoller предоставя опции за разчитане и спасяване на информацията от повредени или надраскани носители, тестване на дискове за грешки, създаване на архиви с възможност за търсене. CDRoller предлага също рипер и анализатор на поставения в устройството носител.

CDRoller е програма, която представлява набор от инструменти, улесняващи ви при работата с вашето CD/DVD. Те работят както на високо, така и на ниско ниво. Това обаче не пречи интерфейсът да е много лесен и удобен за работа, подобен на Windows Explorer.

Разполагате със софтуер за преглед на съдържанието на CD-та с данни, който е толерантен към грешките по дисковете, както и четец на съдържанието им. Благодарение на директния достъп до хардуера чрез специален драйвер, е повишена възможността за прочитане на дискове. Това е особено полезно, ако си имате работа с проблемни CD-та. Получавате и аудио CD ripper, работещ чрез drag & drop.

Един от най-важните елементи в CDRoller е функцията за тестване и анализиране на цяло CD, и изготвяне на доклад след това. Удобно, ако се съмнявате в целостта на данните на някой диск. Изключително важен е инструмента за извличане на данни от цяло CD, даже и да е повредено. Така можете да спасите оцелелите данни, което иначе не е възможно да се извърши. Лиценз: Платен (Shareware).

Промени в CDRoller 11.40.60:

This version introduces new updates to data recovery from optical discs (CD/DVD/Blu-ray):Released CD/DVD/Blu-ray bitmap for Recover All and Recover Selected options. It allows to skip files already processed on the inserted disc.
Added an ability to display the digital numbers of the Retries and Force as hints under the data recovery window.
In addition to HTML report, the recovery results can be now saved into the text file as well.
Numerous improvements, bugfixes and workarounds added.

Официална страница
Изтегли: CDRoller 11.40.60 (18.1 MB)

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за