ChrisTV 6.75

0
3052

ChrisTV е доста мощна програма за управление на ТВ тунери, която ще ви помогне да гледате телевизия и да слушате радио на домашния си компютър и същевременно да имате достъп до множество функции като спиране на картината, запис, нагласяне на таймер за включване и изключване и много други. С тази програма нямате нужда от телевизора и неговите възможности – имате просто всичко.

ChrisTV е една от най-добрите програми за контрол на вашият tv-тунер. С ChrisTV можете да записвате видео с инсталираните в PC-то кодеци. По време на записа са възможни много настройки. Поддържа се FM-радио, сканиране на каналите, zoom, телетекст. Възможно е да гледате едновременно няколко телевизионни канала и редица други опции.

ChrisTV притежава филтри за пост-обработка на изображението, възможно е да се “заснемат” отделни кадри, всички канали могат да се покажат като един във вид на мозайка. Програмата притежава интерфейс на 25 езика и е предназначена за TV-тунери, съвместими с всички устройства, притежаващи WDM-драйвер и чип BT8x8, Philips SAA713x или Conexant CX2388x. Лиценз: Платен (Shareware).

Промени в ChrisTV 6.75:

 

  • Improved support for Windows 10.
  • Small fixes and improvements.

 

Официална страница
Изтегли: ChrisTV 6.75 Lite (2.53 MB)
Изтегли: ChrisTV 6.75 Standard (3.63 MB)
Изтегли: ChrisTV 6.75 Professional (3.68 MB)

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари