Chromium 105.0.5150

2
3359

Chromium е проект с отворен код, върху който е базиран набиращият все по-голяма популярност Google Chrome. Браузърът използва комбинация от енджина WebKit, V8 JavaScript Engine и XUL/Plugin интерфейса на Firefox, което способства за бързото и надеждно сърфиране из интернет.

Достъпен е във варианти за Linux, Windows, MAC и Chromium OS. Разполага с превъзходна рендираща машина, мениджър на пароли, ускорители, вграден преводач от желан от Вас език, предлага опция за синхронизиране с други компютри, автопопълване на формуляри, импортиране на данни от други браузъри и т.н.

Поддържа скинове, многоезичен интерфейс, сърфиране в табове и др. Интерес представляват и неговите разширения, чрез които можете да добавяте нови възможности в браузъра според желанието и нуждите си. Лиценз: Безплатен (GPL).

Официална страница
Изтегли: Chromium 105.0.5150 за Windows 32-bit (67.4 MB)
Изтегли: Chromium 105.0.5150 за Windows 64-bit (70.6 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

2 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари