CloneApp 2.07.317

0
1593

CloneApp е приложение за резервно копиране на вече инсталирани програми в операционната система Windows.

CloneApp е съвсем лесна за използване, но много полезна програма, която може да създава резервни копия на всички инсталирани приложения, заедно с техните настройки. По време на копирането CloneApp записва в указано от потребителя място всички файлове, допълнителни файлове и библиотеки, както и ключове на системния регистър. След преинсталиране на операционната система е възможно възстановяване на необходимите програми във същия вид и със същите настройки като преди.

В официалния сайт на CloneApp е представен списък с над 150 приложения, които гарантирано се клонират без отрицателни последствия, като този списък непрекъснато се увеличава. На потребителя е дадена възможност и за самостоятелен избор на съответните папки и файлове. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Промени в CloneApp 2.07.317:

– Added new feature to Reset application settings, files and data specific to the application to factory defaults.
If enabled (right-click on Apps window > Reset), a new context menu will appear which allows you to Delete (right-click again on Apps window > Delete) application configurations (ONLY for selected App).
– Added new feature to create a new and predefined Plug-in file (Hamburger/main menu > New > Plug-in)
– Added new commands DeleteFile, DeleteFolder, DeleteRegKey (for more Information about these commands, please look into the documentation)
– Optimized Plug-ins state saving routine. The function saves and closes the application faster. Plug-ins values are now also saved to the cloneapp.ini (the plug-ins.ini does not exists anymore)
– Fixed bug in Editing Plug-ins and the function „Save as new Plug-in“ (added auto. refresh and import to Plug-ins/Apps list)
– Fixed bug in Theme customization
– Optimized UI of Left Navmenu, Hamburger menu and Info window
– Minor UI Improvements
– Minor internal Code Improvements

Официална страница
Изтегли: CloneApp 2.07.317 (413 KB)

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за