CloneApp 2.12.462

0
2145

CloneApp е приложение за резервно копиране на вече инсталирани програми в операционната система Windows.

CloneApp е съвсем лесна за използване, но много полезна програма, която може да създава резервни копия на всички инсталирани приложения, заедно с техните настройки. По време на копирането CloneApp записва в указано от потребителя място всички файлове, допълнителни файлове и библиотеки, както и ключове на системния регистър. След преинсталиране на операционната система е възможно възстановяване на необходимите програми във същия вид и със същите настройки като преди.

В официалния сайт на CloneApp е представен списък с над 150 приложения, които гарантирано се клонират без отрицателни последствия, като този списък непрекъснато се увеличава. На потребителя е дадена възможност и за самостоятелен избор на съответните папки и файлове. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Промени в CloneApp 2.12.462:

– Added support for Windows 10, Version 1903
– Optimized scrollbar behavior in Status- log window
– Fixed bug in „Save as new Plug-in“ function (when performed all other plug-in states were reseted)
– Removed support for Avast and CCleaner (Off-topic: The ONLY Disk Cleanup utilities I recommend is onboard Windows Disk Clean-up aka cleanmgr.exe/Storage Sense in Windows 10, BleachBit and my own Improved version of cleanmgr.exe, called Cleanmgr+)

Официална страница
Изтегли: CloneApp 2.12.462 (224 KB)

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за