ComboFix 19.9.28.1

4
4925

ComboFix е безплатен инструмент, който сканира компютъра ви за вече познати Malware, Spyware разновидности, които могат да се окажат особено досадни и упорите в някои случаи. Ако бъде намерена определена зараза, то тя автоматично бива почистена. След като вредителите бъдат премахнати, ComboFix ще рестартира компютъра ви и ще създаде текстов файл.

ComboFix е програма, която ще ви помогне да претърсите целия компютъра за евентуални заплахи, шпионски програми, хакерски програми, рууткити и опасни процеси и да ги премахнете безопасно. Програмата не си пречи със защитаваща в реално време антивирусна програма, но все пак е предназначена за използване от напреднали потребители.

ComboFix е особено подходящ за силно инфектирани машини, които не могат да бъда почистени напълно от популярните антивирусни програми.

Внимание: програмата може макар и много рядко да навреди на компютъра ви. Да се използва само при нужда. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Официална страница
Изтегли: ComboFix 19.9.28.1 (5.39 MB)

4
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
4 Коментари
0 Отговори на коментарите
1 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Иван
Иван

„Внимание: програмата може макар и много рядко да навреди на компютъра ви. Да се използва само при нужда. “
В такъв случай защо да разчитам на нея?

Анонимен
Анонимен

Ponqkoga wredi za]oto ne samo tozi skener pripoznawa kraka i ryce 🙂 kato wredni.Zatowa se raz`ita na naprednali potrebiteli!
Izwinete za latinicata no nqmam bg klawiatura!

Alexander
Alexander

Хубаво е да споменете, че не ряботи с Windows 10 !!!!

Тахтун
Тахтун

Програмата работи май само до ХР включително?