Comodo Antivirus 12.0.0.6882

2
3602

Comodo AntiVirus е безплатна антивирусна програма, осигуряваща надеждна защита. Основните възможности на програмата са: контрол на всички стартирани процеси, евристичен анализ, проверка на входящата и изходяща поща, автоматично обновяване през интернет, сканиране по разписание, сканира компресирани файлове и др.

Comodo AntiVirus може би е единствената от безплатните антивируси, която разполага с активен скенер за максимална защита на системата. Обновява редовно дефинициите си и има лесен и удобен интерфейс. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Официална страница
Изтегли: Comodo AntiVirus 12.0.0.6882 (5.37 MB)

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
1 Отговори на коментарите
1 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
the professor
the professor

щеще да е добре ако това тамагочи хващаще нещо, но въпреки че е безплатно, не прави нищо друго освен постоянно да пита и да бави…

Kolez
Kolez

Тамагочитата дето фащат вируси, искат символична сума от порядъка на 30-40 лв на година, която българина е готов да похарчи за алкохол, цигари, или каквото друго ти дойде на алкъл но не и да даде за Антивирусен продукт.
Не желае да направи една елементарна малка инвестиция в сигурност, след тва като му се напълни ОС с гадинки реве на умрело, търсейки някой да оправи бакиите…
Безплатен обяд няма.